Citiraj:
Autor Brown Acid
Bio je katastrofalan glazbenik, i katastrofalan roditelj, no bio je covjek, zato R.I.P.
|
FYI bio je jedan od boljih glazbenika u Hrv,(poslušaj Live in Munich ako nisi nikad bija na koncertu njegovom ) , čovik je uvea plesnu glazbu u Hrvatsku,Afrika - prvi naš spot na MTV-u. Biće su dobri glazbenicvi tipa Josip Katalenić i sl. daj pustite čovika nek počiva u miru. Istina kako je živija tako je i završija al ne triba ga blatit zbog toga.Osim toga ko je od nas mjerodavan da kaže kaki je on bija roditelj.I ja san roditelj pa majke mi mile ne znan kako bi sebe opisa jesan li dobar ili loš.A i to s roditeljastvom mislim WTF! pa njegovo dite je njegova privatna stvar nije došla socijalna služba po nju koliko se sićan.Ima nas koji smo bili gori 10 puta od Elle u tim godinama pa šta onda? priživili smo a kako je našim roditeljima bilo tek sad svaćan kad promislim na svoje dite. Split je izgubija jedno svoje veliko dite. nažalost sve ih je manje.
P.S.
molim bez prepucavanja ST-ZG i sl. ovi topic nije misto za to.niti je ovaj post usmjeren protiv bilo koga da se razumimo.ja san iz Splita pa gledan to malo emotivnije.