View Single Post
Staro 08.09.2008., 10:59   #65
Dizel
3.14zda ®
Moj komp

Dizel's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor BladeRunner Pregled postova

A što se tiče moje obožavane IC7-MAX3..Oženio bih je da mogu
Zujalica je zamjenjena drugom zujalicom koja je sad crkla pa je čipset na pasivi, a to bi trebalo sredit. Jedino me nervira što LEDica od biosa svijetli crveno od ong samopopravka. I šta je onaj OTES nemoguće skinut a klima se.
Ne kuzim kako ga nemos skinut, pa ja sam ga i skidao da bih mogao Freezera 4 uglavit na plocu, ide cijeli OTES dolje bez problema

Zujalica sam imao cca 10 komada, i RAK-u sam jednu poslao free uz Abit AI7(prva zvijerka sa µGuru chipom), abit support ih je dijelio kao na traci, samo je trebalo mail poslati, i ^SU^ to dobro zna
Na Abitu sam otkad sam prodao Asus TUSL2-C i raskrstio s Asusom jer je P4 serija njihovih ploca bila koma, a Abit BH7 prava mala zvijercica

Eto samo da oom topicu dodam da su se pojavile nove abit ploce na P43, X48, P45 chipsetima, a i najavljuje se vec i X58 Nehalem bebica.

http://www.abit.com.tw/page/uk/mothe...ages/title.gif

Abit je promijenio strategiju koliko vidim na njihovom forumu i ne stanca vise ove mass effect ploce sa stotinu revizija koa Điđibajt i Asus, koliko je to dobro ili ne, vidjet cemo. Mene osobno veseli jer ce biti samo par modela koji ce se detaljno srediti sto s BIOS-om, sto s layoutom i imat cemo rock stable platforme.

Zadnje izmijenjeno od: Dizel. 08.09.2008. u 11:11.
Dizel je offline   Reply With Quote