View Single Post
Staro 08.09.2008., 00:44   #719
Nani
hdtelevizija.com editor
Moj komp

Nani's Avatar

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
nani - razliku ja vidim između pv70, i pv80, i to iz prve. reć da nema razlike stvarno nije u redu.

Citiraj me prijatelju, gdje sam rekao da nema nikakve razlike, vec da je ta razlika mala i zanemarljiva.
Pogledaj prednosti G11 panela u odnosu na G10.

Advantages of G11 over G10:
1. Lower energy consumption
2. Lead free content which means that it has lower weight
3. Better blacks
4. More connectivity options
5. Cheaper prices
6. Front panel is scratch proof(effective especially when toddlers are all around the screen)

Elektronika vRreal 3 nad vReal 2 je doslovno ista, razlika je u 18 bitnom na prema 16 bitnom procesiranju koji u konacnici sluzi samo za bolji HD blu ray punokrvni prikaz a ne prikaz 1080p ripova sa malim bitrateom i konacnom Panasonicovom pokusaju da prodje 1080i film materijal sa uklanjanem 3:2 pulldowna. Dodane su u 1024 gradacije sive sa 4096 na 5120 pa se mogao i kontrast povecavati.

Sve ove tehnikalije ja golim okom nisam vidio gledjauci oba tv-a jedan do drugoga. Naravno da se vide bolje crne boje, moraju se oba tv-a testirati u potpuno zamracenoj sobi, marketi ne nude tu opciju pa ovo sto pricam je samo moja impresija oba PV modela, gledajuci HD sliku usred bijela dana. SD me nije ni interesirao.
Nazalost ja nisam uocio te razlike o kojima se prica.
Da to nebi bio problem i mucilo nekoga svakako ce ljudi zaobici skuplje PV70 modele sa lagera i okrenut se aktuelnim i jeftinijim PV80-kama.

Zadnje izmijenjeno od: Nani. 08.09.2008. u 01:13.
Nani je offline   Reply With Quote