View Single Post
Staro 07.09.2008., 22:36   #527
RAK
Feldwebel
Moj komp

RAK's Avatar

Datum registracije: Feb 2002
Citiraj:
Autor mymoon Pregled postova
možeš ti mrziti i štrumpfove, ali pokušaj objektivno sagledati situaciju bez navijanja, pa ćeš doći do zaključka (osim da mrziš ferrari) da je odluka sudaca fer i u duhu natjecanja.
Nije najmanje u duhu natjecanja, a fer nije ni da se na glavu objesimo.

Ako je Hamilton za nešto kriv, onda je to neoprezna vožnja kao i Kimi. Obojica bi trebali biti novčano kažnjeni kao i Massa prošlu utrku. I ta novčana kazna je bila pretjerana i glupa. Pa vozi se utrka u kojoj svatko grabi poziciju koju može. Ne vozi se vlakić.

Prolazak kroz šikanu je napravilo puno vozača u toku utrke zbog raznih razloga a najviše zbog pokušaja pretjecanja ili hvatanje bolje prilike za pretjecanje. I svima se to oduvijek toleriralo ako nisu kroz šikanu i pretekli protivnika. Tako je i Hamilton postupio. Propustio je Kimija. I koliko je onda trebao puštati njega naprijed? Do kraja utrke? Ili sezone?

Ovakvo grubo uplitanje u rezultate utrke od strane FIA-e je u najmanju ruku sramotno. Sada se stvarno vidi kako bi F1 trebala biti osamostaljena od ove lopovske organizacije. Ako će se FIA svaki puta upetljati sa svojim odlukama u ishod utrke, zašto gledati takve utrke? Svaki puta pobjedi Ferrari o to je to.

I ona drivethrou kazna za Kovalainena je teško sranje. Malo su se utrkivali i malo gurnuli jedan drugoga i obojica izletili. I što je trebao Kovalainen? Čekati da se Weber vrati pa onda za njim? To se događa u utrkama često.

No, kazne očito za McLaren moraju biti malko više jer su htjeli maknuti onog nastranog fašista Maxa i njegove poltrone. Zbog ovakvih stvari sve mi se manje i manje gleda taj cirkus od utrka.
Elegantan kao leopard

Nisam to ja, to je moj komp.
RAK je offline   Reply With Quote