Kao što je već netko rekao mi na na ovom području možemo samo teorizirati, jer ni najveći stručnjaci na tom polju nemogu bolje.
I da, ''smak svijeta'' 2012.(točnije 21.12.2012) je vijest iz 24sata. Po predviđanjima tad bi se trebao desit prelazak u 4. denzitet(galaksija.net ili PMajete Visage-a). A prelazak u 4. denzitet će uspjet samo ljudima na višoj razini svijesti.
Ako se mene pita, što se na svijetu događa zadnjih par godina, ovo je istinito.
Jedan od kvotova mog prijatelja, koji je kvotao nekog od pisaca na tom područja(Uspenskij i ekipa):
"Što je još gore, vrlo često se događa da suština umre u čovjeku dok su njegova ličnost i tijelo još uvijek živi. Značajan procenat ljudi koje svakodnevno susrećemo na ulicama velikih gradova su ljudi koji su prazni iznutra, tj. oni su, u stvari, već mrtvi.”
"Na svu našu sreću, mi to nismo u stanju da vidimo i znamo. Kad bi mi znali koliko ljudi je stvarno mrtvo i koliko mrtvih ljudi upravlja našim životima, mi bi poludjeli od užasa.
"Stvarno se i dešava često da ljudi polude zato što su saznali nešto slično, a da prethodno nisu bili pripremljeni za to, tj. vidjeli su nešto što nisu trebali da vide.”
"Da bi čovjek VIDEO bez opasnosti po sebe, on mora već da se nalazi na PUTU. Ukoliko čovjek, koji nije u stanju da išta učini, vidi ISTINU - onda će on sigurno poludjeti. Međutim, to se rijetko dešava. Obično, sve je tako aranžirano da čovjek ne može ništa da vidi pre vremena.
Ličnost vidi samo ono što ona voli da vidi i što nema uticaja na njen život. Ona nikada ne vidi ono što ne želi da vidi.
To je istovremeno i dobro i loše. Dobro je ukoliko čovjek želi da spava, a loše – ukoliko želi da se PROBUDI."
Da rezimiram(samo da se zna, ja vrlo malo znam o ovome):
Dosta toga ima veze s Plejadancima, Teslinim (nedokazanim) eksperimentima, čak i Matrixom.