Konfa iz siga
Reza 1280x960 2xAA, distance na 50%, ostalo sve na medium
Konstantnih 30FPS.
iskreno igra je kanta, fizika vozila je katastrofa.
Za preuzimanje zadataka se stalno moram navazat okolo. Makar imam super-duper vilu sa Hacker trebom koja ima pano sa 15 ekrana, ali hebiga nemoze mi preko telekonferencije naci posao.
Beacon za doci do nekog mjesta, uvijek nadje najgluplju rutu gdje ima najvise pucanja, pa onda trcim preko pola mape, jer me ispadne brze nego vozit se.
Grafika je katastrofa, los port sa konzole.
Para se ima previse, kao i raznoraznih airstrikeova, ali morate biti na 5 koraka od mete da bi bacili dimnu i oznacili metu, tako da cesce dignem metu sa C4 u zrak nego sa airstrikeom, jedino sto ima laser designator je Bunker Buster, koji se valjda moze kupit tek pred kraj igre.
Kamera je katastrofa, prakticki na pola metra iza ledja, na mounted oruzjima zalijepi sliku sa desne strane oruzja, pa je neprakticno za ciljat, plus jos ima neki glupi Polu-autoaim (vjerojatno doslo sa konzola) pa se onda moram doslovno hrvat sa ciljnikom da naciljam ono po cemu zelim gadjat.
Kad se vozim u vozilima, osim tenka sve ostalo je neupotrebljivo, jer se nemoze prebacivat po mountanim oruzjima, nego se mora izaci van, pa se odsetat do gun turetta.
Sad zamislite patrolni brod sa Kapetanom i 3 turreta, efektivna iskoristivost je katastrofa.
Da se barem mogu unajmit neki team memberi koji bi zauzeli prazno mjesto.
Jer se ne isplati uzimati ekipu od neke frakcije jer su katastroga glupi, i automatski napadaju sve sta nije njihovo, a nikad ono sto bi trebali.
Uglavnom jos koji dan da dojde Warhammer online i Fallout 3 i ovo leti sa harda.
Igrao sam prvi dio na PS2 i bio mi jeben, ali ovaj nastavak je katastrofa, malo su ga pokusali isfurat na GTA, ali neuspjesno.
Steta jer je igra imalo dobru persperktivu sa doslovno nekoliko sitnih tweakova.