Citiraj:
Autor coconut
Mogao bi malo pripaziti na jezičinu. A što se tiče Forcebooka, na ovom forumu NITKO nije rekao ništa dobro o njemu. Pogotovo oni koji su ga igrom slučaja imali u rukama duže vrijeme.
|
NHF al vecina vas o forcebooku baljezga a da ga nije ni takla a pretpostavljam da si takav i ti jer ti je lega reko da je taj forcebook napravljen od jeftnije plastike, da se grije ko lud , da mu baterija traje 1h i da se nemoze igratu na njemu... I ja sam cuo da su HP,Dell i IBM smece i da ih nikome ne preporucim. Dali je to istina ?.
Svaka roba ima svojeg kupca i svakako nemozes od forcebooka ocekivati da ce biti ko HP od 10k kuna. Jesi kada drzao low grade HPa u rukama ?. Sve je to tu vise manje isto u tom cijenovnom rangu i naravno nitko od vas nije spomenuo da baterija na tom šugavom forcebooku traje više od 4h. (pojedini modeli).
Ak cemo tako po meni je forcebook = IBM , tenk od notebooka , ruzan ali vrijedan onoga za sto si ga platio te onaj ko ne pati dizajn nece kupiti Toshibu,Acera vec ce kupiti njega u tom cijenovnom rangu.
Sad ce post razljuti fanboyeve pa eto da ih vidimo

.
@
mirZ4 b->business dok modeli koji zavrsavaju na 5 su AMD . (6715,6735). Biznis bi kao trebao imati vecu bateriju i integriranu graficku.