@Optik
Ne vidim zašto čovjek nebi stavio kritiku? Da je HG ili Vemulj tolko kasnio s isporukom imali bi rojeve koji bi razapinjali iste i vikali da treba dat tužbu ustavnom sudu, to što je beshtya "tu naš" ga ne apsolvira krivnje u ovom slučaju, ako je primio uplatu a nije isporučio robu tako dugo je smješno, mislim ja ne dvojim da on ima problema s dobavom ali u krajnjosti to se konačnog kupca ne tiče, ako nemaš na lageru/dostupan (u razumnom roku i to garantirano dostupan) neki artikl onda ga se ne stavlja na shop kao dostupan, mislim to je kao da sad Links stavi da imaju npr neki case dostpan i kad ti dođeš to kupit vele ma to ćemo mi imat za 2tj kad stigne narudžba, pa pojeo bi ih u dućanu i više nikad nebi tamo kupovao...
Mislim možemo mi simpatizirati beshtyu i donekle imat razumjevanje jer dila robu koje drugdje u hr nema za kupiti ali to ne znači da se ne može i ne treba stavljati kritike kad se nešto ne odvije kako treba...
Jednio što IMHO ovaj thrad nema neke svrhe, ima thread o dućanima i komotno se može i tamo ova diskusija vodit...