Tema
:
S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
View Single Post
05.09.2008., 20:28
#
687
RSV Factory
Premium
Moj komp
Datum registracije: Mar 2006
Mozes preci igru i bez psi helmeta. Meni je na najtezem levelu, isto bez anti psija trebalo oko 30-40 med kitova za doci do uređaja i iskljuciti ga. Dok si na povrsini, psi emissions te ne ubijaju toliko, ali zadnje 3 minute pod zemljom kad postane critical, svakih 7-8 sekundi trebas koristit medkit i par bandagea ili 2 med kita. Također trebas imati neki od artefakata za povecanje healtha tipa soul ili 2 meat chunka (bar na master tezini). Trebat ce ti psi helmet i za red forrest, ali se također može preći bez njega.
Wow thankx man bar na nadi (još nisam probal). Evo sad bum!!! Daj bog kaj dela!!!
edit: hmmm... link je corrupted. imas koji drugi ili?
ok, krivo, bil je zagušeni server!!!
haha!!!!! sve radi!!! @Shaper - stari fala ono... Stvarno fala! Very cool...
Sam da objasnim: file gulag_yantar.ltx se samo obriše (tj. move to desktop npr.) i treba otići u drugi area (prema bar npr.) i odma se natrag vratiti prema yantru i Kruglov se makne.
Shaper - the man-->
Citiraj:
Autor
Shaper
@ triple_9 Neće ako ga štitiš
@ RSV Taj bug se i meni dogodio kad sam prelazio 4-5 put. Izgleda da se zna dogoditi ako ne izvrsavas misije predviđenim redosljedom. U ovom postu imas moguce rjesenje buga ukoliko imas instalirani neki od modova koji dodaju file koji treba editirati.
http://www.gsc-game.com/main.php?t=c...16&offset=-120
Ukoliko to ne uspije
Mozes preci igru i bez psi helmeta. Meni je na najtezem levelu, isto bez anti psija trebalo oko 30-40 med kitova za doci do uređaja i iskljuciti ga. Dok si na povrsini, psi emissions te ne ubijaju toliko, ali zadnje 3 minute pod zemljom kad postane critical, svakih 7-8 sekundi trebas koristit medkit i par bandagea ili 2 med kita. Također trebas imati neki od artefakata za povecanje healtha tipa soul ili 2 meat chunka (bar na master tezini). Trebat ce ti psi helmet i za red forrest, ali se također može preći bez njega.
Wow thankx man bar na nadi (još nisam probal). Evo sad bum!!! Daj bog kaj dela!!!
edit: hmmm... link je corrupted. imas koji drugi ili?
ok, krivo, bil je zagušeni server!!!
haha!!!!! sve radi!!! @Shaper - stari fala ono... Stvarno fala! Very cool...
Sam da objasnim: file gulag_yantar.ltx se samo obriše (tj. move to desktop npr.) i treba otići u drugi area (prema bar npr.) i odma se natrag vratiti prema yantru i Kruglov se makne.
Shaper - the man
21:33
.
RSV Factory
Vidi profil
Pronađi još poruka od RSV Factory
Moj komp
CPU:
i5 750 - Corsair H50_1
MBO:
Gigabyte P55 UD5
RAM: