View Single Post
Staro 05.09.2008., 19:15   #686
Shaper
Premium
Moj komp

Shaper's Avatar

Datum registracije: Nov 2006

Mozes preci igru i bez psi helmeta. Meni je na najtezem levelu, isto bez anti psija trebalo oko 30-40 med kitova za doci do uređaja i iskljuciti ga. Dok si na povrsini, psi emissions te ne ubijaju toliko, ali zadnje 3 minute pod zemljom kad postane critical, svakih 7-8 sekundi trebas koristit medkit i par bandagea ili 2 med kita. Također trebas imati neki od artefakata za povecanje healtha tipa soul ili 2 meat chunka (bar na master tezini). Trebat ce ti psi helmet i za red forrest, ali se također može preći bez njega.

-->
@ triple_9 Neće ako ga štitiš

@ RSV Taj bug se i meni dogodio kad sam prelazio 4-5 put. Izgleda da se zna dogoditi ako ne izvrsavas misije predviđenim redosljedom. U ovom postu imas moguce rjesenje buga ukoliko imas instalirani neki od modova koji dodaju file koji treba editirati.
http://www.gsc-game.com/main.php?t=c...16&offset=-120

Ukoliko to ne uspije

Mozes preci igru i bez psi helmeta. Meni je na najtezem levelu, isto bez anti psija trebalo oko 30-40 med kitova za doci do uređaja i iskljuciti ga. Dok si na povrsini, psi emissions te ne ubijaju toliko, ali zadnje 3 minute pod zemljom kad postane critical, svakih 7-8 sekundi trebas koristit medkit i par bandagea ili 2 med kita. Također trebas imati neki od artefakata za povecanje healtha tipa soul ili 2 meat chunka (bar na master tezini). Trebat ce ti psi helmet i za red forrest, ali se također može preći bez njega.

Shaper je offline   Reply With Quote