View Single Post
Staro 05.09.2008., 15:38   #25
Valg
Guest
Moj komp

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor schnajc Pregled postova
Ma sve je to super... i ja si nekako razmisljam jel se isplati ici do recimo Graza po komponente...

I jest da su jeftinije, ali mene muci garancija. Jest da su one u EU kvalitetnije, ali opet krepavaju. A dovoljno je da jedna krepa, pa da mi je propala isplativost. To pogotovo jer mi je nekidan krepao Samsungov LCD (pojavila se zelena crta ).

Mozda ako se sverca veca kolicina, za nekoliko ljudi se isplati, ali za jedan komp ne.

Dapace, ovime ne kazem da su nasi trgovci lihvari. Uzasni su. Makar sto mene jos vise zanima je, zasto su kod nas konfiguracije uvijek slabije. Sjecam se kada sam bio preko ljeta u Finskoj, gledam kataloge (prije par godina) kada su tamo se konfiguracije i laptopi imali min 1GB RAM, dok su kod nas iste takve isporucivali s 256 ili 512MB (naravno skuplje, nego tamo).

Jedva cekam da udjemo u EU i ima on jamstvo koje vrijedi na podruciju cijele unije. Onda bez beda kupis u austriji i servisiras kod nas
Sve što vidiš u mom profilu od hardware-a je izvana, osim diskova koje sam imao od prije... I za garanciju se ne brini, dobro ju poštuju...

PS - Pržilica mi je iz MediaMarkta, i kad sam ju donio nije radila. Kontaktirao preko tetke MediaMarkt u Austriji, i po njoj poslao pržilicu.

Što je najbolje, MediaMarkt ju je meni poslao poštom o svom trošku, za ne povjerovat. Mislim da to samo oni rade...
Valg je offline   Reply With Quote