ahhhhh, stigao je, skida se
nije pirat
http://eastore.ea.com/store/eara/en_...ctID=105730600
dojmovi poslije podne, ipak ima 7GB
EDIT
početni dojmovi srednje dobri
priču valjda već znate, za prvih 2 sata igranja, sam vozio 3 vrste tenka (nisam skužio neke razlike osim izgleda), nekoliko auta (uzmete ljudima na ulici auto/motor, gta stil), jedan pink scooter (zadatak

), helikopter (običan, bez naoružanja), 2 vojna kamiona
- dosta oružja
- uništavanje

(ovo je malo relativno jer s običnom puškom nećete ništa napraviti tenku, treba baš neko jače oružje)
- otimanje vozila protivnicima, npr ubijete tipa za strojnicom na tenku, skoćite na tenk, malo manevra i tenk je vaš

- protivnici su ok i dosta ih, samo je problem što su glupi, dođem u protivnički kamp, očistim ga, samo je jedan tip na tornju ostao i gleda on mene i ništa ne trza da me pokuša ubiti

- vožnja na motoru mi se jako sviđa jer je motor jako brz i u slučaju sudara se ne pada s motora samo tako, osim ako je sudar baš direktan, i tu ćete vidjeti zanimljive poze kod pada (meni je teta s kojiom igram završila na asfaltu s jednom nogon normalono ispruženom, a drugom iza glave

)
- vožnja s tenkom je ok, ali je okretanje topa izuzetno sporo, moram pogledati ako se to može ubrzati
- na početku će vas možda iznenaditi kamera jer nije baš mirna, rekao bih da je dinamična
- health se puni, protivnici ostavljaju oružje i ponekad health
- tu i tamo ćete naići na neke bombe/paletu novca lijepo zapakirane

, tada samo pozovete svoj helikopter i on van to odveze u vilu
- municije za puške ima dosta, protivnici ostavljaju i previše, a vozila nisu baš jako obskrbljena jer se brzo može potrošiti (ali zato uvijek možete naručiti)
- igranje nije teško, samo se morate paziti explozija i teških strojnica, obične puške vas neće uopće dirati, ako i poginete stavi vas na početak dijela u zadatku gdje ste stali što je dobro a i loše (ako ste prije imali tenk onda je loše)
btw
neke sitne upute za krađu vozila
tenk - use za otvaranje poklopca, i onda jump više puta
kombi (zadatak) - reload za udariti protivnika i onda jump više puta
igra vam pokaže kada, a sve je to posebno kao npr sekvenca slient ubijanja u princu
što se tiće uništavanja baš svega...
uništio sam i zgradu već, ali to je bilo dio zadatka, vozila, kuće, tornjeve, zidove sam već sve isprobao, ali još nemam neko teško naoružanje, npr borbeni helikopter ili air strike za velike zgrade po izboru
za sada igri dajem 80%