View Single Post
Staro 04.09.2008., 23:21   #48
Fadolf
Premium

Fadolf's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor Hazzard Pregled postova
ja imam n95 i nikad ju nebi mjenjao za nista pa cak ni iphone, kad iphone bude mogao pruzati toliko mokucnosti koliko ima symbian i n95 ja cu vec vjerojatno biti u penziji...gledajte malo i mogucnosti os-a na mobu a ne samo sminkeraj ..sto se tice "trokiranja" to se desava samo na starijim verzijama firmware ja vec neko vrijeme imam v 21.0.016 i nista mi ne trokira...mogu priznati da je jedino surfanje preko iphonea mozda ugodnije
Ne slažem se s tobom, otkada je izašao iPhone SDK aplikacije se samo nižu, ne radi se o gluparijama kakve su sklepane nabrzaka već se radi o vrlo korisnim aplikacijama... Provjeri AppStore za više informacija...

Citiraj:
Autor Uber Gosu Pregled postova
Prvo da kazem da vec 2 godine koristim 2 moba svaki od 100kn (610i i neki preklopni samsung), bili su u moru, padali po podu, zguljeni cijeli ali rade normalno i za pozive i SMS su mi super i ne mjenjam ih dok ne crknu.

E sad mogu pocet :
N95 i iPhone su proizvodi koje kupuje masovno ekipa koja nikad nema para na racunu i stalno ga drze na stolu ko seljani, to nisu mobiteli nego "gadgeti" koji su dosli na svijet iz istog razloga ko i svarovski USB stikovi, to sto 90% vlasnika F430 nikad ne vidi 3cu brzinu je usko povezano i sa funkcijama tih aparata i njihovih vlasnika, da se razumijemo nisam ljubomoran nego mi je zao ljudi koji daju novce za ta sranja.

I na kraju presuda u korist N95 jer je vise mobitel od iPhonea koji se nemoze koristit na motoru, bajku, autu i dok drzis pivu u drugoj ruci.

Ajde, shvaćam za svarovski na informatičkoj opremi, ali iPhone i N95 su nekaj drugo. Jesu, gadgeti su, ali kaj danas nije gadget. U pravu si da ga ne možeš kroistiti u autu, na motoru ili dok držiš curu za sisu (radije to nego pivu ), ali ono po čemu se iPhone ističe od drugih mobitela je look&feel koji može samo Apple napraviti i koji je njihova filozofija.

Symbian je po meni dosadan jer je sve uvijek isto (ne mislim na teme da mu promijeniš izgled) nego na to da se ništa u njemu revolucionarno ne događa već nekoliko verzija. Stil je isti još od prvih symbian Nokia.

Vjerojatno će i Appleov OS kroz neko vrijeme postati jednoličan, ali moraš priznati da je sada revolucionaran. Sam je uređaj također hardverski revolucionaran, ali, bar po meni, samo po multi touch screenu. Svi se hvale touch screen ovo, touch screen ono, ali ni ti jedan nema multi touch...

Da zaključim, ali i malo odem u OT jer ovo nije sociološki forum; ono kaj si rekao za ekipu koja ih kupuje samo da ih stavi na stol to je samo pokazatelj balkanskog društva koje će radije imati nekaj ultraturbomega neviđeno nego imati za kruh. Meni je zbilja jadno vidjeti klošara (bez uvrede takvima ) kako se igra na iPhoneu, ne zato kaj je klošar već zato kaj si je radije to kupio nego nekaj pošteno za obući...

Zadnje izmijenjeno od: Router. 05.09.2008. u 08:32.
Fadolf je offline   Reply With Quote