Citiraj:
Originally posted by ZMAJ
Da usli su u Alfu jemhadari i sklopili sporazum da i Kardasija ude u dominij. Sad im je flota u kardasijsom podrucju i nista se drugo nezna...
|
Već vidim razgovor:
Karadasija ( K ): Oprostite gospodo, ali vi ste Jemhadar? Najstrašniji ratnici u poznatom svemiru u službi Dominiona.
Jemhadar ( J ): Jest mi smo. Došli reko malko preko crvotočine da pravimo belaja. Mnego što se radi.
K: Ah eto ništa, drhti se, šupak ždere gaće i tako to ..... Mnego, da mi malko popijem koju rakijicu, skuhamo kavicu. Sjednemo popričamo jeltem. Vidite vi nas pojedete za gablec ako se zainatite. Međutim mi vam nudimo mirovni sporazum - bezumni i hladni ratnici kakovi jesmo. Dajemo život za Karadsiju, ali čemu sad to - svi smo isti ispod fotonskih torpeda. Odojak se već hladi na stolu, pa da prionemo.
J: Hah ... što je tu je. Požderimo, popijmo. Nakon toga čemo vam malko slovati Kardasijanke i Bog te poživil. Mnego ... kad malko se napijemo i nakon toga odmorimo - moramo nazvati DS 9 , već smo zabrinuti za Milseovu bebu, to je pravi zaplet, ko jebe rat i krvoproliče - bezumni strojevi za ubijanje, ovisni o drogama, koji misle samo na rat, kakovi jesmo.
Hjebote - koji zaplet