View Single Post
Staro 04.09.2008., 14:51   #840
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor Kova Pregled postova
A ne mogu polovnu kupovati. thedream, sorry no možeš li obrazložiti svoju tvrdnju ?

9800 GTX+ ili 4850, cijena i nije neka razlika, 100-200 kn.

znaš li da se ATi grije do 85°C, a nvdida oko 65°C max, znaš li da se 4850 može manje clockati nego 9800 GTX+, znaš li da stock GTX+ bolja po skoro svim testovima od 4850 ?

I mene zanima odakle sada da je 4850 bolj izbor ? Možda ja nešto krivo čitam.

Sada ćeš reči, kada to sve već misliš zašto uopće pitam ? Pa eto pronašao sam tek sada nešto više o tome, tako da se u biti oko toga više niti ne dvoumim.

Sada gledam koju memoriju uzeti, ipak mi je previše za 4GB dat 973 kn (Corsair Twin2X4096)

A ne znam,čuj da ti budem iskren na ATi karticama sam 90% unazad 10g, i ne spadam u objektiviste,ne mogu ti tu biti realan,da koristim nvidiju naginjao bi njoj,znam za sve probleme iz prve,druge ruke 4 serije,od pippina koji je lijepo pojasnio do još tone tu forumaša..zbilja ima frke,ne znam,čuj, koju si to točno imao na umu 9800GTX?

Nemaš keša za istegnut se do 260tki ipak a?

Nisam pametan,puno toga se otkrilo sad u seriji 4,tek slijede sigurno i pošteni driveri,evo i Rivatuner zadnji podržava brzinu venta,regulaciju napona,da se to sigurno 10tak c ohladiti dolje. Bit će i aftermarket rješenja sa hlađenjima..al da sam na tvom mjestu,hm...odvagni,razmisli..

Ako ti se da igrati s tim,i zajebavati,uzmi 4850,makar za cijenu nove imaš već polovne 4870..to uzmi u obzir.

Inače nvidia,da.
thedream je offline