View Single Post
Staro 04.09.2008., 14:14   #24
Valg
Guest
Moj komp

Datum registracije: Jul 2008
I mene zeza vrijeme (turniri su uvjek vikendom), jer kad i imam slobodnog vremena, onda uvjek nešto uleti (pilenje i slaganje drva i slična posla).

Al sve u svemu, druženje i zabava zajamčena (dok ne postaneš tip kojem je samo bitna pobjeda).

Evo moj omiljeni protivnik je Jura Kordić (bratić od Stjepana). Prvi put smo igrali još na prerealisu Saversa. Tad sam i započeo igrati. Počeo sam turnir otvarajućim mečom protiv njega (moj prvi official meč) sa gubitkom 0:1 jer sam krivo popisao karte.
1. Runda - Dobijam ga lako sa svojim Zeleno-Bijelim spirit deckom. (1:1)
2. Runda - Izvodi kombo sa svojim Spirit/Ogre/Demon crnim deckom, i prebija me ( s tim da nisam povukao lend 4 kruga, i samo 2 na stolu). (1:2 - njegova pobjeda).

Pitam ja njega "Hoćemo mi još jednu, da vidimo tko bi zaista pobijedio". Kaže "Može", pa zaigrasmo.
3. Runda - Povlačim svoja dva bijela flyjera i jednog Moss Kamija te ga pregazim jer nema čime braniti se.

Za rezultat smo prijavili njegovu pobjedu, ali mi je stisnuo ruku i rekao da sam ja zapravo pobijedio.

Na tom turniru sam završio 7. mjestom, bolje od njega nekih par mjesta (da sam prvu računao kap pobjednik bio bi 3 ili 4).

Nakon toga smo se i dalje družili i mnogo puta igrali skupa, i dosta me je puta sredio, ali i ja njega.
Kad god je imao karte koje trebam, rado bi mi ih prodao za neku razumnu cijenu.

Zadnji put smo se sreli na Extendedu, kad je sa svojim TnT (Tooth n Nail) izgubio od moje "Kocke" (Myr Incubator + Klark Klan Ironworks, Combo).

To je Magic, način života, kult....
Valg je offline   Reply With Quote