View Single Post
Staro 04.09.2008., 09:34   #918
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor SniperWolf Pregled postova
Nova metalika rula! Album je u najmanju ruku genijalan! Uvijek se nađe neko ko ne kuzi pa jedva ceka da napise neki kenj-ser post.. pa zna se da metalike odavno nije ko nekad(masteR) al ovo UOPCE ne zvuci lose.

Nemoj se proljevati..album je neki back-to-roots-šatro-garage-master remake..ništa drugo,solidno..

Mene ionako pere grind,pa mi je sve ovo smeće..ja sam dirty souther..južnjačka flag,sačmarica,las pšenice među zube...i lynyrd skynyrd

Kill em all i Justice su mi imho 10x jači albumi, munju neću ni spominjati..ali solidno,da...genijalno? ma dajte..nema genijalnog od metallice 19g skoro..da je ovo genijalno može izjaviti netko tko sluša metallicu od prekjučer ili od reloada,čak ne ni loada..to nije jednostavno to i zna se trio genialis hetfielda,sve ostalo je ili loše,ili solidno..ali priznajem tuđe mišljenje,samo bez prevelikog hypea..kao kad mi klinac od 16g objašnjava kako su mu zadnjih 3,4 albuma maidena genijalni,ma jesu da..genijalni za podstavu za šalicu kave...ili kako je Cannibal Corpse smeće a tamo neki vrištajući uber-finci jahači zmajeva su super...

@ SU >

Forbidden - Distortion - jedan od najjacih albuma thrash metala koje sam cuo (uz klasike, naravno), fenomenalne stvari i odlicno odradjena svirka + mrak vokal = zaraza

o,da..od prvog do zadnjeg slova..riffa..whatever..

p.s. tokio hotel nije metal,molim vas..lmao.u biti je, kindergarten metal.Ovo pišem zbog potrebe spominjanja velikog broja uber treš bendova na ovoj temi u rangu tog kill-d -dragon-s praćkom benda ili pere me-crnjak-a nisam-dobio-mengu

@ preacher tucko, ma kakva potkošulja,samo da je roštilja,slamnati šešir i točno to..chevy ili ford f150 onaj,Walkerov rofl.

Zadnje izmijenjeno od: thedream. 04.09.2008. u 10:00.
thedream je offline   Reply With Quote