Citiraj:
Autor Bravo
Ak ta ploča ima 2*PCI-E 16X onda uzmeš 2*HD4850, a u protivnom HD4870 ili GTX260 ili u slučaju da ima Intel-ov E8400/E8500/Q6600 ili bolji proc uzme GTX 280(ili naravno ak ima CF ploču 2*HD4850). I ne kužim jednu stvar tu si napisao svoju konfu umjesto burazovu.?
|
a nemamo namjeru uzimati te ATIjeve kartice jer ste pisali da se griju do jako velikih temperatura, a kako cemo moci uzeti GTX280 (kolko sam chital i gledal recenzije i testove, da je trenutno najjacha pojedinachna kartica) ne zanima me nijedna druga

nismo nikad imali jaka rachunala, jer su nam prve kompove starci uzimali, pa smo mi onda radili i povremeno ushparali za neki novi dio...pa da ne idem dalje OT, htjeli bi prvi put imati neshto iz samog vrha, a da ne strahujem od visokih temperatura
napisal sam svoju konfu jer ce na taj komp ici GTX280 i bil bu burazov, dok cu si ja sklepati od starijih dijelova (iz te konfe uzimam karticu), eventualno uzeti novi proc ili matichnu...
EDIT: josh jedno pitanje, da si malo usporedim komp sa drugima, na pokrenul sam 3Dmark...i na 1280x1024 imam oko 5500bodova...sad kaj me zanima....na onom testu CPUa, zakaj imam samo 1ili2 fpsa? ne ide mi u glavu da mi je proc takva banana

chini mi se ok

mislim u igrama nemamo problema, samo kaj me ovo iznenadilo...

i recimo da uzmem u obzir Radeon4870 uzeti, osim dodatnog ventilatora, jel bi trebal josh kaj uzimati? (ne bi htio ak ne moram

)