@Gjurovski - nema tu sad koliko je ovaj star. mislim da nam je svima vec pun k tih izjava klinaca kako netko jede nesto za dorucak bez ikakvih argumenata a onda kada im se isti i prezentiraju moraju se ili sami ili ih netko drugi izvlaci. svaka tema o preporuci misa, graficke, monitora.....bilo cega u krajnjem slucaju ima jednog takvog pacijenta.
nego sto se tice teme:
ja imam starog predatora (mis klasa 130ak kn), sada mu je vec negdje treca godina. mogao bi sad pricati da je odlican i da nakon tri godine jos izgleda kao nov (nesto s cime se mx518 ne moze pohvaliti ni nakon tri mjeseca intezivnijeg koristenja

), da mi ujutro skuha kavu, pere ves ali da skratim jer su misevi ionako jako subjektivna tema - sve drugo na stolu mi je logitech i kad bi mislio da ovaj mis ne valja stvarno bi ga vec odavno zamjenio necim fancy.
isto tako brand nikada ne ocjenjujem kao neki po dnu ponude (da je tako mogao bi tvrditi da logitech ne zna napraviti dobrog misa jer su im oni na dnu game u gamerskom smislu totalno neupotrebljivi

)