View Single Post
Staro 04.09.2008., 00:01   #12
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
Citiraj:
Autor Baja 001 Pregled postova
Mislim da cijena je glavni pokazatelj. Shodno tome, neke se baterije možda na prvi mah čine loše, za cijenu. Bit moga posta je ta da ima puno različitih proizvođača, te i baterija. Kako se može npr testirat dugotrajnost neke baterije??? Koliko pojedine traju i da li opravdavaju cijenu. Prema tome mislim da je nepotrebno, a ako je nekome puno dat za 2AAA baterije 60tak kuna, onda nema što tražit.
cijena je pokazatelj apsolutno nicega.
a sto se tice baterija cak i ja (koji svoje znanje o njima ne smatram nesto posebno opsirnim) znam da se u klasi "60ak kuna" moze kupiti svasta - od teskog smeca koje se isprazni samo od sebe nakon 2 dana nekoristenja do kvalitetnih baterija.
isto tako ne znam na kojoj biljci tebi raste lova ali ne vjerujem da ovdje ima puno ljudi koji su spremni 60 kn bacati na metodu pokusaja i pogresaka dok ne pronadju nesto kvalitetno i ili imaju srece pa nalete na dobru stvar ili se zajebu i ostanu na smecu jer misle da ne postoji bolje. tako nekako je i sa svime ostalim, ne samo baterijama. pobogu pa zato su i izmislili testove i reviewe.
greg SE je offline   Reply With Quote