View Single Post
Staro 03.09.2008., 22:40   #34
Pippincro
Premium
Moj komp

Pippincro's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor ziky Pregled postova
Ovaj sigurno nece nikome oteti kupce to je sigurno ... konfiguracije su mu u pravilu skuplje od bilo koje prodavaonice u rh 800-1200kn.

I ama bas sve komponente su dobavljive kod nas, u pravilu 30-40 % jeftinije no sto ih on nudi ... digitron u ruke pa zbrojite
Jeste sve jasno, ali ja osobno znam par kolega koji bi bez problema uzele ovako nesto.

Radi cega? Jer novac kod kupnje racunala nije na prvom mjestu, vec traze ogromnu tisinu i kvalitetno napravljenu konfiguraciju koja ce potrajati duzi niz godina (u prosjeku dodje svakih 5 godina, ali da se kupi sve kako spada).
Trziste nije samo za studente s skromnim budzetom ili ljude koji paze na svaku lipu i vise na nabava.net (na njih se valjda ni ne racuna ovdje). Ne, ima tu i onih koji daju 1000+ kn i vishe u vemilu i kompaniji (pa dobe tko zna sto) za gotovou konfiguraciju jer:

1. ta razlika im nije nista u odnosu na vrijeme provedeno slazuci sve sami i nabavljajuci pojedinacne komponente (pa makar to bilo i samo 2 sata sveskupa)
2. ne razumiju se u hardware i ne pokusavaju sami slagat konfe.

Tako da vranoga tu ima dobru podlogu, jer ce te konfiguracije i laptopi prodavat zbog 2 pojma: tisina i kvaliteta.

E sad, ako se uspije taj brand progurati i s oglasom privuci ljude, a tu treba truda, onda uspjeh nebi smio izostati. Pogotovo ako se udje u neke vece i bogatije tvrtke (pa se njih oprema) koje prepoznaju kvalitetu a kupnju inf. opreme im ne odredjuje osoba koja sebi stavlja postotak od takvih poslova u dzep
Pippincro je offline   Reply With Quote