Citiraj:
Autor Gjurovski
4DVI: http://www3.shopping.com/xPO-VisionT...2-0-CrossFireX
Ako slika nelaze (ajde @The Dream  )
E da to sam ja iskusio sa svojom 8800GTX, mislim na probleme sa driverima..
NEmogu resizati sliku da mi desktop taman stane u okvire telke (mislim na vidljivu diagonalu, kabal je DVI to HDMI) a kada stavim originalnu rezoluciju 1366x768 bjezi mi preko rubova, pa napola vidim recimo start i takve stvari... nisam se puno bakcao sa tim jel mi ionako netreba .. valjda to jos nisu rijesili sa driverima ali sam cuo i na drugim forumima da je bilo nekih problema stoga nije niti Nvidia bez greske bas bar sto se tice ovih modela kartica koje su kao za "extreme gamere"...
A ujedno sa bio slagao kompicu komp sa FX5200 karticom (mozda najlosija serija ikada Nvidije) i kada sam ga spojio telku reza 1600x900i mi se cinila ljepsa, cisca, ostrija nego na bivse dvije kartice tj. sadasnja 8800GTX i 7950GX2...
Cini mi se da je sa Nvidiom dvosjekli mac ili jedno ili drugo...
|
sa predzadnjim driverima tj da nisu beta sve radi kako treba mozes resize-at ekran i sve podesit ali moras stalno mjenjat primarni clone ne radi bas najbolje ko ni extended deskop. po pitanju grafe kontam uzet gtx 260 nekako je isplativa a i nema nekih argumenata za 280gtx btw 4870 je super grafa ali za reze 1280x1024 a ne za 1920x1200 kontam da me najvise koce rami zasad... mozda izade 4870 sa 1gb onda bi razmisljao o njoj... a i te zajebancije sa driverima hmm...