Malo preko ku*** pišem ovo jer sam umoran ko pas, al eto.
Koristim zvučnike već par dana i još sam pri onom prvom dojmu.
Ajdmo po redu.
Izled, pakiranje, kablovi
Kutija je prilično velika, malo manja nego od midi kućišta, zvučnici su u njoj dobro zaštićeni. U kutiji se dobije jedan RCA-RCA kabel za spojit lijevi i desni zvučnik, 2RCA-3.5mm za spojit s kompom i još neki kabel za spojit s MP3 il nešto takovo. Prva zamjerka, RCA-RCA kabel je prekratak, oko 1.5m, što je u kombinaciji s mojim velikim stolom malo. Ali taj kabel stvarno nije problem produžit/kupit drugi.
Zvučnici su prilično veliki, visoki otprilike ko 19'' 5:4 monitor i široki nekih 15cm. Izgledaju lijepo i čvrsto. Na desnom zvučniku su kontrole za Volume, Treble i Bass te izlaz i ulaz i naravno tipka za paljenje. Potenciometar za volume lijepo klizi mada bi možda mogao bit i malčice teži. Potenciometri za treble i bass su malo plastičniji, al ništa posebno loše. Velika zamjerka je ledica koja označava da zvučnici rade. Osvjetljava pola sobe i noću je stvarno pilana. Nisam skužio kako se skidaju mrežice pa tu nemam što reć.
Zvuk
Vrlo dobar.
Sad su mi spojeni preko integriranog Realteka s kojeg se čuje šum i nekakav morse kod kad ne sviraju. Nadam se da ću što prije nabavit bolju zvučnu.
Visoki su lijepi, čisti i jaki, najbolji dio ovih zvučnika, srednji su malo slabiji. Bas nije jak, neće se ništa trest ni pucati stakla, ali je mekan i ugodan. Uglavnom slušam rock i ženske vokale i tu su se pokazali veoma dobri. Osjeti se dosta kvaliteta muzike, tako da bi čak preporučio FLAC, ili barem kvalitetan MP3 što je opet upitno zbog sumnjivog porijekla MP3ca.
Poslušao sam i par trance stvari na njima i zvuče sasvim dobro, mada eto nekome se neće svidit što bas ne ruši kuću, ali takvi uvijek imaju Logitech

.
Edit 1.:
Poslušao cijeli Get Behind Me Satan, original CD, samo mogu reć, prejebeno, čak zvuči bolje nego na Sony RX liniji.
Pošto nisam gledao filmove s njima ni poslušao nešto kvalitetnije muzike, nadopunit ću ovo i možda uspijem nabavit i digitalac.