View Single Post
Staro 03.09.2008., 16:53   #38
Xizor
Premium
Moj komp

Datum registracije: Nov 2006
Citiraj:
Autor dubravkol Pregled postova
SilenX napajanje je poprilično bučno. O onih njihovih napisanih 14dB možeš maštati.

Da bi ugurao normalan vent mora se izrezati mrežica i još malo proširiti rupa, pa onda ventilator bude 15mm unutra i još strši ostatak van u kučište.

To onda izgleda ovako

Pošto sam ga dok sam to radio malo i oštetio prefarbao sam ga u mat crnu.

Samo kučište je predobro za cijenu koliko košta.
Neznam, ja sam pred par godina cuo (odnosno nisam) SilenX od 200w. Bio je necujan u caseu s metar i po. Nadao sam se da se nisu mogli toliko pokvariti da me ubiju bukom.

Citiraj:
Autor mef Pregled postova
kuciste je ok , mene muci vent za hdd i opcenito ventilacija kucista , nisam jos smislio neki optimalni nacin hladenja , bez 60mm ventova , s 80-120mm , ako imas neku dobru ideju , molim pomoc
Ja sam stavio 2x sharkoon system fan m od 60 mm i nisam presretan bukom a nece startati na 7v. Takodjer cu morati poraditi na fanovima.

Za prvu ruku bi ti preporucio da undervoltas sve zivo. Ja sam zasad undervoltao samo CPU (Celeron 420) na 1.092 s dropom. GPU nisam jer nisam ulovio vremena ni nasao izvore za mod biosa. HDD je seagate 7200.9 i zivi na 43 u caseu i ne planiram ga hladiti, vec prije ili poslije zamijeniti nekim hladnijim
Xizor je offline   Reply With Quote