E moj Freek, kažeš da si iz Dubrave, a? Sad bi nas trebalo biti strah jer se tamo sranja događaju, a ti si opasan, jel tako? Sinko, tamo sam živio 11 godina, a znam dovoljno starije ekipe s kojom se svaki put dobro nasmijem kad vidim i čujem ovakve wannabe klince.
A ni ti Dugopoljac nisi puno bolji, sa sranjima o noževima i sličnom glupostima. Ovo je thread na PCEX-u, a ne "MLPMHNCDPI-u" ( Mlad/Lud/Peru Me Hormoni/Nemam Curu/Drkam Po Internetu), zato budite malo ozbiljni i konstruktivni.
Stare Voodoo kartice su bile ZAKON u svoje vrijeme, danas su dio prošlosti. Ali dio prošlosti kojeg će se svaki malo stariji gamer sjetiti kao doba revolucije koju je donijela 3D grafika u igre, u kojem Voodoo-u pripada počasno mjesto.
I danas rado odigram Q i Q2, samo da još jednom vidim kako je to bilo prije 5 godina, što nam je to tjeralo sline i zbog čega su te igre LEGENDE, kao i kartice koje su im davale sasvim novu dimenziju, dotad nepoznatu na PC-u. Hoće li se netko sjećati današnjeg FarCry-a, pokazat će vrijeme.