Citiraj:
Autor Valg
KMP ima najviše opcija i svestrano obuhvaća sve segmente koje čovjek treba... Ali opet, nije ni pregledan, ni jednostavan...
|
Covjek koji je radio
KM ocigledno voli da mu je ruka na tastaturi bez potrebe za mišem. To ga cini munjevitim u bilo kojoj stavci koju zelis promijeniti. Jeste li vi ljudi uopce upoznali sa svim njegovim switch-evima koje se mogu okidati sa tastature u xy kombinacija? Kompletna resetiranja i vracanja u dva klika. Kombinacije elegantnih prebacivanja izmedju slike i tona, gomila fino tunirajucih stvari koje se tako glatko pokrecu i vracaju. Nije da su MPC ili VLC tu tanki... ali ovoliku bateriju keyboard caki nema nitko.
Citiraj:
Autor Valg
BSP je mrtav, dosadan, bugovit...
|
Kum BS je ostario. Zel ga je zub vremena. Stare verzije su krasne po izgledu i meni je bio glavni maneken player za golo gledanje. Na cistom OS-u vise ga ne mislim ikad stavljati, zna biti podmukao
Citiraj:
Autor Valg
MPC je odličan, playa sve i ne buni se previše...
|
MPC je vjecna legenda i najbolja Katica za brzi pregled necega. Zbilja nema playera koji je lagan poput notepad-a i koji je brzopotezniji za preview. Ima razloga (za one koji su se navikli) biti i dalje najdrazi player mnogima koji ga dugo koriste.
...la playa za svaki dan.
Citiraj:
Autor Valg
VLC je ružan... Samo ružan...
|
Mocan, samo jako mocan. Ali ni sa svim skinovima nije izvan kategorije > samo ga majka moze voljeti. Deprimira me njegov transport

VLC mi se cini za nekoga tko mu je poklonik, koji ga dobro poznaje i ne mix-a sa previse programa. Interno baratanje (bolje od svih ostalih) sa svojim codecima... ponekad se pokazalo ruzne naravi. Vlasnici ce cesto pozale kako su im "popucali" a na njega zaborave kao moguci uzrok.
KMPlayer vs VLC Media Player (komentari korisnika)
Citiraj:
Autor Valg
And the winer is... ... ....
|
(kod mene)
1. Place goes to:
KMPlayer :
* Maneken sa dušom dostojan izgleda prvih BS-ova
* Snaga VLC-a zapakirana u super okruzenje i
super kontrolu po ukusu. Ni sa jednim playerom nije
mi takav uzitak nesto pretrazivati u kombiciji sa
njegovim keyboard cakama. Kontrola i brzina kao da
sam na hardverskom trakašu
2. Place goes to: MPC
* Notepad cistoca, jednostavnost i vrhunska snaga.
...
88