View Single Post
Staro 03.09.2008., 01:03   #60
Denzil
Secret Undercover Agent
Moj komp

Denzil's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Tko je reko da macro tipke na G15 su beskorisne jednostavno ne zna koristiti to sto je kupio.
Dok si ti ogranicen sa WSAD tipkama i onih par okolko ja imam jos 18 odmah pored koje bindam na sto zelim.. u FPS igrama naravno manje se koristi jer jednostavno sama igra podrzava manje komadi.. no i tamo se vrlo lako nade jako dobra korist macro tipke.
Malo intuitivnosti i da vidis kako je korisno.

Osudivanje drugih ljudi na temelju skupe tastature vidim da nikad nece zastariti.. iako deep down 50% tih pojedinaca je jednostavno zavidno jer si ne mogu to prustiti posto imaju 17 godina i nemaju prihode... sve je to normalno i razumljivo no evo vrtimo se u krug i ljudi se i dalje kace oko toga.
I bas kako je receno.. neces dobit skill sa skupom tastaturom/misem no ako ti je igranje ugodnije i tvoj performance ce biti bolji. Za misa ovo pogotovo vrijedi.

I konacno.. ako netko zeli imat tastaturu od 1000kn, njega se posere jer ona za 100 isto sluzi za igranje. No kad kolega vozi auto od 100k eura a ja Matiza od 2 ko je onda tu majmun? Jer sorry i ja dodem na posao s tim autom isto ko i ti... dapace i brze jer je moj manji ... no standard u nas je da auto moras imat dobar inace ce te susjed zajebavat a Hrvatina si to me moze prustit pa ajmo fino na leasing neku makinu i dok ide ide.. jer vazan je appearance ! ...

hmm malo sam skrenuo s teme

Uglavnom.. moje pohvale za G15.. mozda nije Flat, no mislim da je to stvar navike, i meni sluzi jako dobro za igranje. Macro tipke su mi neprocijenjive, za igranje, programiranje, ili obicno surfanje po netu. Treba samo znati iskoristiti ono sto si kupio.