View Single Post
Staro 02.09.2008., 16:22   #12
lujito
Premium
Moj komp

lujito's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Evo da se javim, kupljen je HP 6820s, pa da napisen par stvari, koje ce sigurno nekome pomoc.
Laptop je trenutno BEST BUY. Za cijenu od 4663 sam dobia C2D 2.0 Ghz, 2GB rama i 250 GB HD, ekran 17".
U drugim postovima san cita o problemima sa bioson i nemogucnost spajanja na net preko dsl-a, pa je jedina solucija bila UPGRADE BIOSA, sta moze sjebat garanciju ako sta pode po zlu. Zato san se malo dvoumia,al na kraju moram rec da je sve ok, 6820s proizvedeni zadnjih par miseci imaju bios verziju od 14.4.2008, u kojoj je rijesen ovaj problem i bez ikakvih problema se spaja na net bez ikakvog prckanja, sve je vec sredeno!
Drugi problem je problem kod svih jeftinijih laptopa sa FREE DOS-om, morate sami skidat i instalirat drivere.
Tu mi je dosta pomoga COCONUT, koji mi je tocno napisa redoslijed instliranja drivera sa sluzben stranice, imate ga u postu prije ovog.
Ovom popisu bi jos samo doda driver Ethernet Controller, driver za mrežnu karticu. Osim toga, MS Net 2.x ili visi ne morate instalirat jer se on automatski instalira sa driverom za grafu. Coconut,hvala
Inace ovo je laptop od cure, al da ga sad kupujem sebi definitivno bi on bia 1. izbor.
Nadam se da san nekome pomoga!
lujito je offline   Reply With Quote