Citiraj:
Autor BladeRunner
Da se tako izrazim, meni su ti X530 goli kua. Preloše mi zvuče. Je da sam ih čuo na integruši, al i ovi moji i još 100 drugih su na integruši pa ne zvuče tako tragično. Prigušeni visoki i srednji, ''bubam o drvo'' ''boli me glava'' bas..tragično.
|
A ne znam,meni su solidni za 300kn,5.1 je ipak 5.1,u filmovima i igrama bolje zvuče od bilo kojih 2.0,bar meni. Na x-fi gameru je zvuk na njima sasvim pristojan,ali dosta mi je plastike nekako,tražim dubinu i toplinu zvuka,ovo mi je sve nekako umjetno.
Zato i gledam,ma koristio sam ja i na Realteku,slažem se s tobom,ne baš ajd goli qrc

,ali daleko od dobrog zvuka.
Bass je ok,redirection na x-fi karticama radi odlično pa to popravlja stvar, woofer je drveni i stvarno cijeli set nije IMO toliko tragičan,ne možeš baš tako,ajd.Kad vidiš šta se od 2.1 za 279,299kn prodaje ovo ti dođe ko best buy,5.1 još. Dovoljno snage imaju samo eto,kako kažeš,u usporedbi sa drvetom zvuk je plitak,i neprecizan.
Zato sam razmišljao eventualno ili o tvojima,ili o drvenjacima 5.1,ima krasnih Genius sistema za 700,800kn,znaš vjerujem na koje mislim.

Čirs..