View Single Post
Staro 01.09.2008., 22:07   #1
Callidus
Premium

Callidus's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Gotova prva faza novog SHOPA! Trebam mišljenja...

pozdrav prvo svima!

kao što stari znalci ovog foruma već znaju projekt Callidus je već par mjeseci u nastanku..

sad je gotova prva faza weba, pa trebam mišljenja

evo weba:
www.callidus.hr

da prvo razjasnim naš cilj:

Ono što želimo postići je eliminacija suvišnih izbora za kupca. nudimo samo probrane stvari koje su ili najbolje u svojoj klasi ili su best buy.
sve komponente su u skladu sa duhom ovog foruma.
Uvjek najnovija tehnologija koja se manje grije i koja je jeftinija od prošle generacije, a ujedno i bolja.
Naglasak na tiha računala. Sva računala (bez obzira na snagu) koja nudimo su ili iznimno tiha ili imaju među doplatama opciju da to postanu

također ćemo ponuditi online konfigurator. To nema ni jedna domaća trgovina, ispravite me ako griješim..
zanima me i prijedlozi u vezi konfiguratora. sljedeće što ćemo kod njega implementirati su zavisni meniji (koji će se pojaviti tek ako je odabrana određena opcija u prethodnom meniju). Na taj način će i laiku biti omogućeno da složi vrhunsko računalo ravno onima koje se tu svakodnevno preporučuju

sve kategorije imaju naglašene svoje dobre i loše strane i laik na taj način prolazi eliminacijski proces koji entuzijasti već imaju u podsvijesti..

neće biti zastarjelih komponenti jer je sve po naruđbi, nikad neće biti zastarjelog lagera kojeg se treba riješiti..

cijene su kakve jesu za sad. mislim da nisu loše, ali bit će bolje jer za mnoge stvari još nemamo kvalitetne distributere. s tim da ćemo imati neke stvari koje nitko drugi nema. Pokušat ćemo pratiti "bleeding edge" u onim tehnologijama koje su entuzijastima od najvećeg interesa. za primjer, pogledajte nadoplate za memoriju kod "Omega" računala

na dizajn se nemojte ni obazirati, on dolazi na red u drugoj fazi, funkcionalnost nam je sad prioritet

eto, cijenim sva mišljenja i prijedloge

P.S.

sve osim nekih laptopa se već može naručiti!
Callidus je offline   Reply With Quote