View Single Post
Staro 01.09.2008., 17:33   #8
daxxx88
Premium

daxxx88's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor -==¤¤Mate¤¤==- Pregled postova
Ej Daxxx, jel uzimaš GB988EA? Ja idem u Telebita u petak po taj laptop (naravno ako mi odgovara), a ako ne, onda ću vjerojatno uzet R61.
Očekujem od tebe iscrpan review tog laptopa, znači kvaliteta kućišta, ekranski prikaz, zagrijavanje...ma znan da ti nećeš iznevjerit.
ma razmišljo sam o uzimanju onoga sa FreeDOSom, ali mi je reza prevelika (čitaj stvarčice na ekranosu presitne, ne želim gubit oči ) - tako da da - uzimam taj model, i to ne jedan nego 3 komada (bratić i njegov susjed kažu - uzet ćemo šta i ti haha)..
i da, pogledaj ponovo na sajt, pala cijena =) (i ovaj g-nešto ima 2gb rama i p8400 unutra [woohoo], ne 4gb i t8300)
gledo sam ga uživo u linksu i čini mi se odličan što se tiče konstrukcije... tipkovnica odlčina, nimalo flexa... ostalo, during time btw sutra će, iskreno se nadam, bit u mojim rukama, jer trebamo još neš prek firme probat

Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Radio sam sa starijim modelima (nx6325) i nijedan mi nije tražio SATA drivere. Obzirom da je ovo noviji model i da u driverima nigdje ne vidim ništa vezano za SATA, mislim da ti to neće biti potrebno.
tako sam nešto i pročitao negdje, ovo su vjerojatno stariji postovi vezani uz to...
a da, danas mi lik u vemilu veli, kad sam ga pito za postupak downgrade sa biznis na xp pro: samo ubacite cd od tog xp pro downgradea i to je to

al mislim da je malo fulo (ili?) - jer mislim da vista ne dopušta da bude išta niže od nje na kompu (gadura ) - dakle trebao bi ići ovaj postupak: format -> xp cd -> driveri i to je to, zar ne?
[prije toga valjda onaj recovery disc napravit]

i jeno pitanjce - jel se gubi garancija ak stavljam neš drugo osim viste (i tog xpa), jer mi stara sere da ću neš sjebat

What man is a man that doesn't make the world better
daxxx88 je offline   Reply With Quote