View Single Post
Staro 01.09.2008., 16:58   #14
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor pogi Pregled postova
Ako nisu stvari ....hmmm previše osobne prirode ja bi rado pročitao što VIsage kaže o tematici.
Itekako osobne. Sto mislis zasto sam mu na PM morao pisati? Kad je poceo samo objasnjavati sto je na tim snimkama... dva Echelona su vec bila okinuta i aktivirana. Jedan je cak i repozicionirao satelit da bolje ulovi Gabrine nepodostine

Ma trebao mi je nesto potvrditi pa sam spojio odgovor da ne pisem na 3 mjesta. Ovo je toliko benigna prica u smislu solucije da jednostavno u par klikova se obavi. Sad kad sam procitao odgovor na PM i vidio daljnju pricu... ocigledno je do tebe Gabre. Provjeri finalizaciju kao prvu stvar! Odma sam ti napisao ako nisi u filmu strpljenja i koncentracije , nosi to na hard obradu koje te nece kostati vise od koje stotke.

Ima ih bez posla koliko hoces otkako su kojekakvi Morphovi i Pogiji sve zivo sa emulzije prebacili u binariju. A Gabre i slicni se poudavali, pa takvi obrti zivotare do nekog slikanja za osobnu

Jos 91. ovo smo doma mogli raditi sa W1E-om, pa kud necemo sa danasnjim player limarijama :

DVDDecrypter + reg (kašalj) to obavlja odma... tu i tamo se zna desiti krivicom loseg sklopa da izvor ucini probleme u transferu i onda jedino hardverija obavlja inace neces biti stabilna slika... Ali pricamo o svarima koje su se desavale prije 5 godina... teg se danas ne sme desiti

Na posao Gabre

8
Visage je offline   Reply With Quote