Ovako:
cim stavim na local area i wiereless area na obtain,automatski...nema kontakta ni sa jednim zicom spojenim uredjajom...da bi se mogao spojit na bilo koji,moram vratit postavke na:
192.168.2.100
255.255.255.0
192.168.2.2 pardon.... 2.1 akd sve zavrsim po onim uputama bi trebalo stavit 2 ali ni to ne kuzim zasto ali ok!
i tada imam pristupa ali posto su na wiereless area ostale postavke na obtain,automatski...nemam vise pristupa netu,prekida se veza cim ubodem u ovom slucaju mybook na local area ....tako da to dvoje treba uskladit da bi onda mogli dalje ali mi se cini da to sa automatski nece ici jer mi mora ostat mogucnost pristupa bilo kojem uredjaju zicom a druga stvar...neznam sto my book radi od konfiguriranja kad je na automatski ali mi se cini da ako stvari nisu dobro postavljene u karticama local i wiereless area da nece povuc dobre parametre...predpostavljam!...mislim da prvo sve treba biti dobro ustimano u
karticama,ruteru i tek onda na kraju da te postavke povuce mybook kako bi se zatvorio taj neki krug,opet...predpostavljam!