View Single Post
Staro 01.09.2008., 13:16   #75
Gradjanin
Premium
Moj komp

Gradjanin's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
ne brini lux.

bok, darkec...kaj da mu velim za nase druzenje...bemti, da mi nije simpa odavna bi se posvadali na noz...mada je vec pocelo i frcat na kraju, jelda darkec?

uglavnom...vjerujem medu prvima sam narucio robu kod njega. i da nije bilo tako, ozbiljno bi ga popljuvao i dao savjet da ga se izbjegava.

no, kako sam i njemu rekao, jedini mu je adut to kaj je nov, i kaj je imao hrabrosti uzeti si posao dobavljaca egzoticnog hardwera za nasu zemlju. kapa dole, i zbog toga mu opravdavam dvomjesecno(i duze) natezanje simo tamo..

malo smeta upravo taj dio sa "budem sutra", i ok, nije bed, sve si isplaniras, no njega nema. pa tak par puta. to recimo zivcira.ili kad dobijes krivu robu iako ste telefonski sinoc potvrdili kaj se treba isporuciti.

no da je sve lako dogovoriti, da se izlazi u susret, da mi je dao i vise robe da isprobam kaj ce mi pasati i tak to,da je bila isporuka pred vrata(ovo nisam napisao da sad to svi koriste,vec je vjerujem njemu bila i moralna ali i ljudska obveza da proba svima nama izaci u susret),da me je on sam zvao a ne ja njega i slicno, to je isto tako istina.

stoga,mislim da cu se ubuduce pri nabavi necega javiti upravo njemu. zute kartone nije ispucao, a pocetnu nesrecu sa suradnjom cemo nadam se obostrano zaboraviti. poceci su teski, a on se uhvatio nimalo lakog posla. pogotovo kaj su ionak kupci tog EGZOTICNOG hardwera, ionak..egzoticni

sve pet darkec..samo se jos malo uhodaj, nadi dobrog i prije svega brzog speditera i obavezno prosiri ponudu.mos i web srediti da je lakse za kupovat i narucivat. no sve ti je tek u razvoju, i kako sudim po sebi, valjda ce ti i drugi dati jos prilika za uspjesnu suradnju.ko osoba si ok, i nebi trebao imati previse problema da se ucvrstis na polju egzotike koja nam toliko fali

sretno..