Citiraj:
Autor tomasini_
razmišljam o kupnji ovog monitora, ali brine me "lagano izbijanje pozadinskog osvjetljenja". Bojim se da to ne bih mogao prožvakati, jer filmove gledam u sasvim zamračenim uvjetima i previše bi se isticalo to svijetlo. Da li je to izbijanje pozadinskog osvjetljenja više-manje uobičajeno i kod drugih LCD monitora, jer nemam iskustva gledanja filmova na drugim osim CRT-ovima?
|
Evo ti prvo
jedan novi test.
Probijanje je manje primjetno nego na BenQ-u kaj imam, i na 931BF kaj sam koristio. Ja na svom primjerku vidim samo lagano probijanje u lijevom gornjem uglu, ali samo u mrklom mraku. (stvarno jedva primjetno)
Iskreno da velim, ako nisi neki profi korisnik....biti ćeš prezadovoljan se lenovom jer monitor nema manu (imho). Obrati pažnju na oštrinu na 1920*1200 sa DVI kablom, kao što su upozorili u članku. Ja takvih problema nemam, ali treba biti oprezan.
Citiraj:
Alas, there is one problem. Some samples of the ThinkVision L220x have an inherent drawback that cannot be corrected by any settings. They have low image sharpness. I tried two samples but both were no good in this respect. One sample was in fact defective. The other was better, but not absolutely free from that drawback. So if you are going to buy an L220x, you should check its sharpness out at a resolution of 1920x1200 with DVI connection. This test is no less important for this monitor than checking it out for dead pixels.
|