View Single Post
Staro 18.05.2004., 15:04   #21
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Citiraj:
Originally posted by Beren
Hehehe, da se nađeš na nekoj od PCE kava možda bi uletio na sličnu situaciju samo što bi o tome pričalo samo dvoje ljudi - Ozren i ja.

Ne mislim da bi bilo preteško koristit i ruke i noge, ali mislim da jednostavno nemam mjesta oko sebe za te silne điđe. I moj prilično velik Trhrustmaster mi je već dovoljna muka, pogotovo ovaj FF model koji sad testiram.

Kaj se tiče HOTAS-a, on je namijenjen svim zračnim simulacijama pa tako i onima iz 2 svj. rata. Posebno korisna shema je što na sebi ima postavljene "čukice" za trimanje letnih površina - neviđena fora.
Ma gledaj-poznajem tipa koji je prije haklao SIMULACIJE PODMORNICA, taj je znao valjda više o njima nego konstruktori, pred njim sam mudro porekao da imam i SEGA konzolu a kamoli komp

Kad sam sa Amige prešao na piceka probao sam haklat neke simulacije, moral sam imat tri kartona sa uputstvima koji gumb stisnut, pofalilo mi je na kraju mjesta na stolu...

Sve sam mjerkao one aviončeke pred namom i gruntal si kak bi se od stakloplastike moglo složit nekaj za malo veću trupinu

Volim igrat takve stvari ali me fakat jadi kaj nekaj tako jednostavno niko nije izbacio.
Ja mislim da bi to dalo dodatnu draž igri i "vjernosti" o kojoj vi znate drobiti SATIMA...

Samo-izgleda da su se svi navikli na kontrole tipa tipkovnica i joystick...
Jelc je offline   Reply With Quote