Citiraj:
Autor Beshtya
mi smo inače isključivo web shop bez trgovine-ali uvijek se možemo dogovoriti da se dođe u Samobor po robu (iako je benga do Samobora i nazad nakraju skuplja od poštarine :
|
Upravo je SU postavio pitanje koje me jednako masira i zbog kojeg sam hardveraj totalno bio prekrizio kao i nekolicina poznatih. Ovo je sasvim druga prica onda!
Steta sto to na sajtu negdje niste spomenuli. Mene jednostavno ubija takav kilavi nacin nabave u istom gradu u kojem me dijeli mizerni broj kilometara do vas. Ne igra ulogu ni usteda vec taj dosadni proces narudjbe i cekanja. Radije bi putovao po jednu jedinu stvar vanka, nego tako se kilavio. Druga stvar je za one koji su izvan grada ili nisu vozno pokretni, tada sve stima.
Jos nesto, ako sam dobro prije koji mjesec iscitao na vasem sajtu ... postoji osoba koja tamo svaki dan ordinira na reklamacijama? Zar ta osoba ne moze pokriti te dnevne posjete? Ili jos nekog uposliti da bude upravo tamo za ovakve direktne kupovine? Provjerimo sto je na zivotu od robe dostupno, saznamo dan i pokupimo nakon solarnog placanja na licu mjesta.
Hardveraj je vec solidno skrenuo paznju na sebe, ima dovoljno atraktivnosti u ponudi zbog koje sam siguran da bi generirao solidan broj takvih posjeta tjedno. Ovo je jedino sto mu fali. Primarna web shop trgovina i dalje ostaje, ali mogucnost dnevnog preuzimanja na licu mjesta treba i mora postojati.
88