View Single Post
Staro 31.08.2008., 23:05   #42
BladeRunner
Type R
Moj komp

BladeRunner's Avatar

Datum registracije: Oct 2003
Citiraj:
Autor ^SuperUnknown^ Pregled postova
Ako se informacija pokaze tocnom, bit ce steta, zao mi je dobrog proizvodjaca (koliko god imao ili ne imao kixeva, fala bogu nema ko ih nije imao), makar vec neko vrijeme nisu bili moj izbor. Ali za IS7/IC7 seriju mogu mirne duse reci da su najbolje ploce koje sam imao (i jos imam) i da su nepoderive. Evo upravo tipkam na jednoj IS7-E sa Northy-em, ploca je stara vec ko grcka i jos uvijek radi ko mutava (izuzev klasika Abit blesiranja sa "Cpu unworkable" errorom pokoji put), zadnjih 2 godine na Codegenu i na katastrofa instalacijama i totalno nestabilnom naponu (otok), a uz to je bila i reparirana i naravno pasiva hladjen chipset (zlatni zalman) vec godinama. I eto radi i radi, fino i 100% stabilno... kuc-kuc, da je sad ne ureknem
Prescott?

Abit je naravno moja sljedeća ploča, umrli, ne umrli. Uzeo sam Gigabytea jer nisam imao izbora. Ali nije mi žao. Ploča radi rock stable već godinu dana, čipset je naravno vruć, ma sve je vruće i puno prašine..Poče ću čistit kad garancija istekne.

A što se tiče moje obožavane IC7-MAX3..Oženio bih je da mogu
Zujalica je zamjenjena drugom zujalicom koja je sad crkla pa je čipset na pasivi, a to bi trebalo sredit. Jedino me nervira što LEDica od biosa svijetli crveno od ong samopopravka. I šta je onaj OTES nemoguće skinut a klima se.
BladeRunner je offline   Reply With Quote