31.08.2008., 20:07
|
|
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
Autor glista
ablacija, zamućenje vida, pojava "kristalića", naknadni rast dioptrije........ ne plašim ljude, već upozoravam, bio sam ozbiljno zainteresiran za LASIK dok nisam počeo prčkati o tome malo detaljnije, prvi bi to napravio kad bi bio 100% siguran da neću shebat vid, a kad je vid u pitanju ništa ispod 100% me više ne zadovoljava, oči sam ionako već previše uništio, isključivo vlastitom glupošću i nemarom
|
Ako te zadovoljava samo 100% sigurnost, preporucam M67 u usta i 100% ti je zajamceno...
Citiraj:
što ti vrijedi ako od 100 ljudi 2 shebe vid, a ti budeš među ta 2? mislim, govorimo o vidu, a ne opeaciju nosa, ušiju, sisa ili slično...........ljude treba upozoriti na ono što im se može dogoditi, pogotovo kada je nešto tako važno u pitanju
|
Ne znam odakle cupas statistiku i znas li je uopce interpretirati, no valjda si i sam svjestan sa lupetas bezveze (najbolje je da svi krepamo od iznenadnog napadaja slijepog crijeva, jer su ubogom Maskarinu morali amputirati nogu zbog toga, primjerice?). S ocnim problemima imam dugogodisnjeg iskustva, sto first hand, sto obiteljski, sto opcenito od ljudi s kojima sam u doticaju - znam vrlo dobro 3 ljudi koji su imali ekstenzivnog kopanja po ocima (a jedna od njih je i moja majka, koja ima velikih problema s ocima uzrokovanih dijabetesom) i koji su bili podvrgnuti zahvatu korekcije dioptrije (izmedju ostalog), i ni u jednom razgovoru i konzultacijama s lijecnicima nije spomenut obazriv postotak kardinalne greske tijekom takvih operacija (a preslo se doktora, sto domacih, sto u Austriji, Njemackoj, Francuskoj i Italiji).
Potpuno te razumijem, frka je kad je vlastito dupe (oko) u pitanju, ali pretjerujes ga way to much...
|
|
|