"Laser" (ili da budem prezizniji korektivna kirugija jer to nije samo laserska nego ima i dugih) je dobra stvar - ako ga radi pravi ekspert, ali treba znati što se može a što se nemože s takvom korektivnom kirurgijom i koje su prave indikacije i kontraindikacije i svakako imati na umu da iako je šansa da uspije 99% da ostane isto ko prije 0.8% ostaje onih 0.2% u kojima nastane komplikacija, mislim to je tako sa svakom kirurgijom (da nebi bilo zabune) ali ako ti greškom neko otfikeri žučni mjehur ili crvuljak nećeš to previše oplakivati ali ako ti otfikeri komad rožnice pa nastane krasan defekt koji će ti pokvariti vid na tom oku do kraja onda to i nije tako smješno...
Inače što se leće vs naoćale tiče, ja nosim cvikere i to iz 3 razloga, 1. puno buljenje u kompjuter ili knjižurine + leće = problemi (manje trepćemo pred ekranom i kad nešto čitamo i oči se više isušuja a ionako su podražene lećama, ma kolko to malo bilo kumulativni učinak je neosporan) 2. zato jer mi se neda mjenjati leće/naoćale (leće nije preporučljivo neprekidno nositi, zapravo najbolje je ograničiti nošenje kad se mora - osim onih anomalija koje se mogu ispraviti samo lećama naravno ali to je već druga priča) 3. ja radim dosta po mjestima di mi nekaj može frknuti u oko pa onako komad super pleksiglasa dobro dođe nekad da se isprječi na putu...