View Single Post
Staro 31.08.2008., 19:23   #1
IIGringoII
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Aug 2008
PC mi se "guši"

Pozdrav svima. Prije otprilike mjesec dana, mi se PC iznenada počeo "gušiti", i došlo je ogromnog pada performansi na svim poljima, i dugo mu treba dok se upali. Kada surfam po netu, browser mi svako malo zašteka, u intervalima, otprilike na pola minute. To mi se također događa i na desktopu. Treba mu vječnost da pokrene svaku aplikaciju, i štekaju mi i najnezahtjevnije igre i programi. Prženje je nenormalno sporo, kao i rad s datotekama. Najobičnije surfanje mi je postalo noćna mora, a tek kad upalim winamp... ukratko bilo kakav rad na računalu je postao nemoguć. Primjetio sam da se stvari malo poboljšaju nakon što mi je komp upaljen na jedno sat vremena.

Nekoliko puta sam reinstalirao windows, i prvi dan mi sve bude ok, a već drugi dan se stvari polako počinju pogoršavati. Nakon tjedan dana računalo opet postaje neupotrebljivo. Nemam puno start up aplikacija, niti teških desktop tema, jer volim stvari držati jednostavnim tako da nije to u pitanju. Imam 512 mb rama i 2,4 ghz proc, što i nije nešto, znam, ali mi je donedavno sve radilo sasvim ok.

Molim ako netko zna što bi mogao biti problem, neka napiše jer stvarno sam očajan. Nisam siguran je li problem hardware ili software prirode, ali sam ga ipak stavio tu.
IIGringoII je offline   Reply With Quote