View Single Post
Staro 31.08.2008., 18:25   #133
ABuser
Premium
Moj komp

ABuser's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Ja sam odustao od NFS-a jos sa Carbonom. Taj serijal mi je nekad bio legendaran - sve do Hot Pursuita 2 koji je bio genijalan. Onda je doslo prokletstvo vezano za "fast and furious, pimp my car i ostale pizdarije" groznicu, i dosao je Underground koji je bio osvjezenje, ali samo to, nakon njega su trebali vratiti na staro, ili kombinirati elemente starog i novog sto su uspjeli ponovno sa Most Wantedom, koji je po meni jedini NFS nakon Undergorunda koji je dostojan tog imena, ali eto, prije MOst Wanteda je izasao predosadan Undergoround 2 - sta je on bio - Underground, sa mogucnosti voznje po gradu, sto nista nnije znacilko, dapace, bilo je predosadno s obzirom na to da nije bilo murje - vec drugi put zaredom. UGl - U2 je bio U1 sa slobodnom voznjom, i jos vise mogucnosti pimpanja auta. Pa je dosao Most Wanted, koji je bio kombinacija najboljih elemenata starih NFS-ova i novih pimpi igara, ali ne, umjesto da su nastavili tako, oni se u Carbonu vratili opet na Undergoround gluposti - pocevsi od stalnog mraka, preko nedostatka voznje po periferiji, pa do monotonosti. E tu sam i odustao od serijala ciji sam svaki nastavak odigrao jos od trojke, a neke i vise puta, te osim sto ga nisma skroz zavrsio, poslije njega Pro Street nisma ni probao, a kao sto cujem, nisam ni trebao. Ugl, mislim da za NFS nema spasa, iz jednog jednostavnog razloga - jer je EA-ov, a EA je posao takvo smece od firme, koja ne pamtim kada je izbacila neki posteni naslov da nije namijenjen mainstream klincuriji koja obozava igrati "igrice" jer su one "zakon". S time da ne bi bilo zabune - bilo je par solidnih naslova pod njihovim logom, ali smao kao izdavaca, no ono sto oni proizvedu -drek!
ABuser je offline   Reply With Quote