N95 imam doma, a iPhone sam imao priliku korititi 2 tjedna.
U mojem sluaju, iPhone donosi definitivno pobjedu.
N95 je nakon korištenja nekako "istrošen", moguće je da mu se rasklimavi onaj slide i nekako kod iPhonea izgleda jako nekvalitetno napravljen. Istina, djeluje robusnije sa strane al nije mi nekako sjeo...
iPhone za razliku ne trokira ko Nokijin Symbian. Živci mi popucaju svaki puta kad idem nešto pretraživati (gledati slike, tražiti pjemu) na Nokiji poslije korištenja iPhonea. iPhone se bazira na "tap, potegni prst, tap, tap" i tu si, dok na Nokiji imaš "klik, klik, klik, čekanje, klik, čekanje, klik".
Za iPhone sam našao sve aplikacije koje sam trebao i koje sam želio. I da, mogao sam slati MMS, i da, mogao sam snimati video kamerom.
Ne znam dal vas je većina ikad probala pretraživati internet na iPhoneu, ali jeeeeednostavno pomete N95. Nema do jednostavnog touch screena i velikog ekrana, dok N95 ima samo 5-tipaka joystick i mali ekran.
Video, Google Maps, Youtube, slušanje pjesama (iPhone je iPod), gledanje slika (osobno, fotografije snimljene iPhoneovom kamerom su savršene za prikaz na velikom ekranu iPhonea te je u ovom slučaju iPhone sam sebi dostatan - nisam prebacivao slike na komp sa njega jer mi je jednostavno bio veći užitak pregledavat slike na njemu, kao da držiš papirnatu fotografiju), aplikacije su puno jednostavnije...
Tu iPhone odnosi deeeefiniiiitiiiivnu pobjedu.