Citiraj:
Autor stuc
To si na glas razmišljao ili imaš nešto smislenije za reći ?
|
Sto ti imam smislenije reci? Ako 2008. u Hrvatskoj mislis "zaradjivat na kompicima", onda si omasio ceo futbal. Bilo da hoces prodavati tehniku, bilo da hoces otvoriti gay^h^h^h Internet caffe/igraonu ili neku slicnu idiotariju...
Citiraj:
Znači po tvojem je Beštija bez mozga jer je otvorio web shop i sigurno će propasti kroz dogledno vrijeme ?
|
Da. Nije da sam to jednom rekao...
Citiraj:
Kod mene recimo na 25,000 stanovnika ( sa prigradskom selima ) ima 1 trgovina gdje moš kupit prazni DVD ili zamjensku boju za printer, sve ostalo se mora 30km do Osijeka.
|
Genijalno. Od vas 25k, mora da je najmanje 20k "strucnjaka za kompice" koji jedva cekaju uletiti u "shop s kompicima" u Buljosavcima.
Citiraj:
Gdje bi išta kupio da ljudi ne ulažu u ono čime se vole bavit ?
|
ROTFLMAO. Decko, koliko ti imas godina, tlinaejst?
Ljudi ulazu u ono *sto im donosi novac*, a ne u ono "s cime se vole baviti".
Citiraj:
Ja nisam pitao gdje uložiti 200k i sigurno zaraditi nego kako zaraditi baveći se "kompićima" kad već karikiraš.., jel...
|
Jedino kako ces oplemeniti 30k Evra na "kompicima" je da odes u neku svjetsku brokersku kucu, zatrazis analizu trzista za optimalno investiranje u "proizvodjace kompica", kupis dionice i nadas se najboljem. Sve ostalo je, za nase prilike i toliko malo love, gubljenje novaca i vremena (sto dodje na isto).