View Single Post
Staro 30.08.2008., 21:33   #12
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor stuc Pregled postova
To si na glas razmišljao ili imaš nešto smislenije za reći ?
Sto ti imam smislenije reci? Ako 2008. u Hrvatskoj mislis "zaradjivat na kompicima", onda si omasio ceo futbal. Bilo da hoces prodavati tehniku, bilo da hoces otvoriti gay^h^h^h Internet caffe/igraonu ili neku slicnu idiotariju...

Citiraj:
Znači po tvojem je Beštija bez mozga jer je otvorio web shop i sigurno će propasti kroz dogledno vrijeme ?
Da. Nije da sam to jednom rekao...

Citiraj:
Kod mene recimo na 25,000 stanovnika ( sa prigradskom selima ) ima 1 trgovina gdje moš kupit prazni DVD ili zamjensku boju za printer, sve ostalo se mora 30km do Osijeka.
Genijalno. Od vas 25k, mora da je najmanje 20k "strucnjaka za kompice" koji jedva cekaju uletiti u "shop s kompicima" u Buljosavcima.

Citiraj:
Gdje bi išta kupio da ljudi ne ulažu u ono čime se vole bavit ?
ROTFLMAO. Decko, koliko ti imas godina, tlinaejst?

Ljudi ulazu u ono *sto im donosi novac*, a ne u ono "s cime se vole baviti".

Citiraj:
Ja nisam pitao gdje uložiti 200k i sigurno zaraditi nego kako zaraditi baveći se "kompićima" kad već karikiraš.., jel...
Jedino kako ces oplemeniti 30k Evra na "kompicima" je da odes u neku svjetsku brokersku kucu, zatrazis analizu trzista za optimalno investiranje u "proizvodjace kompica", kupis dionice i nadas se najboljem. Sve ostalo je, za nase prilike i toliko malo love, gubljenje novaca i vremena (sto dodje na isto).

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline   Reply With Quote