View Single Post
Staro 30.08.2008., 20:32   #9
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor Vuco Pregled postova
Nego, Visage, bi li mi mogao dati malo više informacija o ovom icage-u ?
Jako dugo ih nije bilo kod nas i mnoge je izjedalo kad ce se ponovo pojaviti. Ja sam ih uzeo jos prije nekoliko mjeseci takodjer narudjbom. Trenutno bi ih moglo biti jer sam Jelcu dojavio prije puta da sebi zeme jednog : *Sifra=7720005

Ako nema, morat ces naruciti. Postoji caka u ovom modelu jer nesumnjivo ce mnogi reci da postoje i razvikaniji modeli sa po 4 komada (ovaj ima "samo" 3)... no upravo u tome je njegova prednost. Za razliku od sardiniranja diskova u modele u koje idu 4 komada... u ovome je upravo prava kolicina prostora i doista zrak cirkulira fantasticno. Cooler koji dolazi je stvarno zrakomlatan bez cijene buke. Koliko ce tako ostati? Nemam pojma, ali barem to nije veci problem za korekciju.

Citiraj:
Autor Vuco Pregled postova
EDIT:Jedino što bih mogao navesti kao nedostatak, jest što nema rupa na limu koji drži MBO. Nekako sam naviknut sakrivati kablove iza držača.
Kritike cu ostaviti dok sve ne slozim. Imas dvije rupe sa kojima je moguce manevrirati kablove. Istina dobro bi dosla rupa na lokaciji koju spominjes. Ali opet, to i nije neki uzasno tezak mod ako uzmes u obzir da ces se eventualno baciti u posao za bocni vent.

Meni po glavi kopka i ovakva varijanta sa pirkanjem chipseta

Zaboravio sam staviti fotku koju sam nedavno nasao znatizeljnim pretrazivanjem slika njegovih vlasnika. PCE ekipa je Cebitirala vrlo zgodnu slicku :

Ince Spire razmislja kako pojacati pojavu kucista kroz promociju pa mozda uskoro i PCE ponese koju reklamu vise Naime, kritizirao sam ih kako mogu tako profilirano kuciste tiho promovirati i slozili su se da tek trebaju poceti biti glasniji. Takoder je moguce da bi neka sljedeca revizija po ugledu na Pini model, mogla dobiti mobo tray za izvlacenje ploce. To bi bio pun pogodak na sve ponudjeno.

....

* -

....

>>>> PCE kante 2012 <<

>>>>>>>>> PCE & ostalo <<<<<

>>>>>>> Što sam Slušao? <<<<<<

>>>>> Gimnastika za Okulare & LCD Addendum<<<<

>>>>> P o s t ... M j e s e c a <<<<

Zadnje izmijenjeno od: Visage. 21.06.2011. u 17:31.
Visage je offline   Reply With Quote