View Single Post
Staro 29.08.2008., 20:17   #40
glista
crni pas
Moj komp

glista's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor Ice Demon Pregled postova
Samo sam se htel javit u ovu temu da sam nakon par mjeseci ne nošenja polutvrdih (zapravo se i nisam nikad pošteno navikao), a i dok sam nosio bila je općenita muka, pametno popustio, uzeo meke i preporodio se. Danas sam ih prvi puta stavio, nosio sam ih 4 sata u komadu, nisam ih ni osjetio...
Uzeo sam Air Optix jednomjesečne i peeeeerfektne su.
Glista, kolko si se ti tocno opustio u odrzavanju?
a čuj, nisam redovito mijenjao tekućinu, pa sam onda počeo bezveze (ali uistinu bezveze i ikakvog razloga) koristit one Visine kapi za oči - katastrofa izbjegavati pod obavezno, ali meni je najveći problem bio to što sam ja imao jednogodišnje leće, u tom intervalu ti se nakupi raznih smeća i bakterija, neminovno te ščepa infekcija kad tad, pitanje vremena.

puno bolja variajnta su te mjesečne ili još bolje, dvotjedne leće, automatski smanjiš mogućnost infekcije, jer češće mijenjaš.......ja sam sad na dnevnim lećama i nosim ih po potrebi, najskuplja varijanta, ali i najsterilnija - izvadiš iz kutije, staviš, baciš.... samo, kupujem ih u king crossu - i nisam baš zadovoljan s lećama, u pakiranju (30 kom) zan ih biti po dvije - tri puknute, trebalo bi to reklamirat ali kak...........jel ima netko bolju preporuku?
glista je offline   Reply With Quote