View Single Post
Staro 29.08.2008., 15:49   #53
bigAdvance
Premium
Moj komp

bigAdvance's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Eladio Pregled postova
......lje performanse , vjerovatno ne..
da li ce mi biti ugodnije igrati i uzivati u igri, vrlo lako moguce, i to je cilj!
uz ugodnije i...
zato sam rekao da uzmes tipkovnicu koja ti pase (koja ti je ugodna za rad/igranje), koja nece kostat 600kn a dobit ces isti k*r*c...samo kaj na ovom pise razer i svijetli

Citiraj:
......., zato jer mogu
da li za to mogu kupiti puno bolji proc/grafu - da, ali to me ne dira, ja sam zapeo za ovu lycosu

sto se tice...........
zapeo si za lycosu, a nisi ni probao kako ti lezi (sam si rekao da je nema nigdje)

Citiraj:
sto se tice LOLa , sta ti tu nije jasno, tipkovnica je nakon dosta vremena, pomalo pocela stekati ...
lolo sam na ovo:

Citiraj:
tko [COLOR=#018D25 ! important]igra[/color] cod2 online i ima malo veci skill zna da su neke stvari su painn in the ass..
-Razer proizvodi su u kurcu, to ti mogu rec iz prve ruke, kupio sam mis razer diamondback kojeg sam nosio na servis 2 puta, drugi put su mi dali novi mis (isti razer) kojeg sam jednom nosio na servis i opet su mi ga zamijenili sa novim (isti), dali mi novu garanciju (sto mi je i malo bed, jer ako mi krepa neda mi se cekat 30 dana da bi ga popravili/zamjenili vec bi odma otiso kupit nesto od logitecha) koji evo radi i dan danas ko nov puna 2 mjeseca (rekord, vjerojatno zato sto me nije bilo u zg-u mjesec i pol dana)

osim tih problema mis je dobar

zato ti kazem, uzmi vise jeftinijih tipkovnica ili nesto od logitecha (no vidim da ti g11 g15 ne leze najbolje)

razer nije nista nego prenapuhani poluproizvod, proizvodi su im vrh po performansama i raznim specijalnim điđama, al po kvaliteti su negdje oko kvarka/ms-a

-edit-

punio me preduhitrio, fino da si se odlucio za ultrax, ustedit ces novce i spasit zivce
bigAdvance je offline   Reply With Quote