View Single Post
Staro 29.08.2008., 14:55   #1
dxdandy
Premium
Moj komp

dxdandy's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Exclamation Dali je moguće ovo povezati pa se služiti netom ???

pozdrav! Dakle zanima me dali je i kako podesiti ako je moguće sljedeće. U prizemlju kuće imam MaxTV zbog potrebne blizine TV-u a na net se spajam putem W-Lana na komp koji mi je na katu.Za te potrebe koristim ZyXEL WLAN Acces Point / Router. Od prije mi je ostao siemens 515 Acces Point koji sam sad putem kabla spojio sa kompom. Ono što bih ja sad htio je da sad taj internet koji koristim preko ZyXEL-a pomoću ovog drugo Acces Pointa distribuiram na točno određenu lokaciju tako da kad odem na tu lokaciju sa svojim laptopom mogu ići na net. Znam da bi bilo jednostavnije izravno se spojiti na ZyXEL ali to nije moguće a uostalom 515 je već odavno na krovu i sat-kantena već uperena na tu lokaciju s koje mi je potreban internet. Kako ta lokacija nije pretjerano daleko,neki 100-150m mislim da bih to mogao uspjeti postaviti ali kako.Što se tiče sat-kantene ona je usmjerena ali ne toliko jer nije u fokusu tako da mislim da nebi bio problem uhvatiti signal.S druge strane bih na laptopu bila USB W-Lan kartica sa vanjskom antenom. Dakle kako pustiti internet preko drugog Acces Pointa.Koristim Vistu ako je kome potrebno takva informacija. THX PUNO!!!
dxdandy je offline   Reply With Quote