View Single Post
Staro 28.08.2008., 14:38   #1017
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Slažem se sa svim,osim sa ovim prvim,stavili smo dotične dvije grafe,izbootale su setup Viste 64,instalirali smo drivere,i bilo je hvala doviđenja,manje problema nego da sam sebi na p35 stavljao drugu 3870,dok sam ju još imao.

Nisam upoznat sa SLi problemima tako da sam malo iznenađen sada,jer je to radilo kako spada,evga reko,680i,nit je slot drukčijeg oblika,grafe su odma sjele,nit smo imali ijedan BSOD.

Ne znam za softhack,zbilja me puno pitaš..možda je bila lucky loser situacija, pa radilo isprve,zbilja ne znam..

Ploču kao ni manual,jasno,nemam kod sebe..sa svim drugim se slažem,quad za mark,ostalo za ostalo,igre etc.

Postoji li mogućnost modanog BIOS-a na toj ploči da pusti oba lane-a na x16 kad su ATi kartice unutra..hmm,sad i ja puno pitam..

Ovo sam našao,hm..

Unless you have those blackbird drivers (or something else, I forget specifically) which I believe were specific to a certain 680i, then no, you wont be running crossfire on a 680i.

Driveri znači,mi smo pričali o moddu biosa..hm..ne znam kako je drukčije izbootalo.

http://www.tomshardware.co.uk/forum/...crossfire-680i

I gore rasprava,ma to je BIOS sigurno taj blackbird..piše da ima hacknute drivere,al mora biti i BIOS.

Zadnje izmijenjeno od: thedream. 28.08.2008. u 14:51.
thedream je offline   Reply With Quote