Citiraj:
Autor Jelc
Na 3GHz ide na 1.3V a na 3.2 ide na 1.375V super stabilno.???
Daj molim te...
Osim toga-ja sam tu MA78G-DS3H najnormalnije vozio na 300x10, nije mi baš jasno da tebi ne ide preko 220.
|
Pod super stabilno smatram cjelonocnu torturu, u ovom slucaju Orthos Prime preko 6h.
Sto se tice MBO (evo opet OT) stavio sam iste postavke na kojima sam drzao proc prije na MA69G-S3H i ploce se nije uopce htjela bootati na 257 FSB-a, onda sam smanjio FSB na 220 ali je nakon cca 1h Orthosa doslo do pogreske...i tu sam stao s o/c igrarijama jer jednostavno preko tjedna nemam vremena doma se gnjaviti s kompom...eh sad, i meni je cudno kako to da ne drzi tako mizeran FSB, greska je ili u meni (moguce, poprilicno sam se zurio jer mi je u jutro trebao poslozen komp) ili u ploci...s plocom cu se pozabaviti preko vikenda pa cu vidjeti u cemu je trik i do koliko ide FSB iako mi sad vise to i nije bitno.
@Delpiero
Cooler je AC freezer64 Pro, temperature uopce nisam kontrolirao jer je upitna tocnost koju soft. prikazuje.
Na dodir hladanjak je mlak, jedva da se zagrijao, ali se vent zato vrti punom brzinom, tako da se lijepo cuje puhanje...i tako cijelu noc dok se vrtio Orthos